Az S BLOCK részt vett az Ausztráliában, Sydney-ben megrendezett 2019. évi APAC Blockchain konferencián

BERN, Svájc--(BUSINESS WIRE)--aug. 1, 2019--

Az APAC Blockchain konferenciára 2019. július 22-e és 24-e közt került sor Sydney-ben, Ausztráliában. A most harmadszor megrendezett találkozó a legnagyobb blokklánc rendezvény Ausztráliában, és az egyetlen blockchain témájú esemény, amelyet támogat az Australian Digital Commerce Association (Ausztrál Digitális Kereskedelmi Társaság). Az összejövetelre számos ágazati szereplő érkezett a régióból, hogy megvitassák az innovatív blokklánc applikációk valós üzleti tevékenységek során való felhasználásának lehetőségeit.

Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20190801005573/hu/

Az S BLOCK számára megtiszteltetés, hogy támogató partnerként vehet részt a konferencián. A rendezvényen először lépett a nyilvánosság elé az S BLOCK elnökhelyettese, Peter Busser, aki előadást tartott a digitális szuperpénztárca használatának kereskedelmi lehetőségeiről és technikai hátteréről. Az elnökhelyettes ezután meghívást kapott egy, a vendégek számára megrendezett fórumra, ahol a fórum többi előadójával közösen részletes tájékoztatást adott a blockchain biztonsági kérdéseiről és a digitális fizetési módozatok kényelmi jellemzőiről. Busser úr beszámolt arról is, hogyan járult hozzá az S BLOCK a globális blokklánc ágazat fejlődéséhez, és beszélt arról az ígéretes lehetőségről, hogy az S BLOCK tokenje válhat az első, a jelenlegi pénzügyi rendszerbe teljes mértékben integrált digitális valutává.

A globális befektetői közösségben nagy elismeréssel övezett Peter Busser rendkívül kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a kvantitatív kereskedéssel forgalmazott pénzügyi termékek kezelésében. Jórészt az ő nevéhez fűződik az S BLOCK pénztárca kifejlesztése is. A több millió dolláros alapot kezelő Peter Busser vezette azt a csapatot, amely sokszor 60%-os rövid távú havi megtérülést is elért a mesterséges intelligencián alapuló, forradalmian új kereskedési technológiák használatával, együttműködve az ágazat 30 vezető, kvantitatív elemzéseket alkalmazó befektetési alapjával.

Előadása során Busser úr bemutatta az S BLOCK ökoszisztémájának egyik legújabb funkcióját, a MasterNodes-t is, és végigkalauzolta a fórum résztvevőit a kvantitatív kereskedési rendszer ügyleti naplóján. Ezután pedig azzal lepte meg a közönséget, hogy bejelentette: készülőben van a 2.0 verzió, amelynek elindítására a tervek szerint szeptember 20-án kerül sor Dubaiban. A továbbfejlesztett változat olyan nagy várakozással övezett funkciókat fog tartalmazni, mint az S Pay és a Wormhole Chat.

Az ökoszisztéma jelenlegi helyzetéről szóló jelentésében Peter beszámolt az SBO token értékének gyors növekedéséről: az S BLOCK tokenjének értéke kibocsátása óta 1,8-szorosára nőtt. Bár ez sokat ígérő eredmény, Peter hangsúlyozta, hogy kulcsfontosságú a tendencia folytatódása, amelyre minden esély megvan az SBO kvantitatív kereskedésből származó jövedelme szilárd alapjaira támaszkodva. Így elkerülhetők az egyéb kriptovaluták értékében megfigyelhető jelentős ingadozások.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

CONTACT: Kapcsolat:

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

 

KEYWORD: SWITZERLAND AUSTRALIA/OCEANIA UNITED ARAB EMIRATES MIDDLE EAST EUROPE

INDUSTRY KEYWORD: FINANCE SECURITY PROFESSIONAL SERVICES TECHNOLOGY

SOURCE: S BLOCK

Copyright Business Wire 2019.

PUB: 08/01/2019 08:57 AM/DISC: 08/01/2019 08:57 AM

Copyright Business Wire 2019.

(0) comments

Welcome to the discussion.

Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
PLEASE TURN OFF YOUR CAPS LOCK.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.
Share with Us. We'd love to hear eyewitness accounts, the history behind an article.